dimecres, 26 de desembre de 2007

UN EXIT AL RECONEIXEMENT ANTITRASVASISTE


UN APLAUDIMENT PEL QUE FA LA LLUITA ANTITRASVASISTA,SAPIGUEM QUE NO ES POT PARAR DE LLUITAR POLITICAMENT... ENCARA QUE S'ESTAN COENT MOLTES COSSES QUE DESCONEIXEM I QUE ENS TOCARÁ TRAGAR I ENGULLIR... COM ARA EL MINITRASVAS QUE EN PRINCIPI NO MES ERA PER AL CAMP DE TARRAGONA... PERÒ VEIG QUE "SIGUE Y SIGUE.. PARA ARRIBA,COMO UN PASEO MILITAR" JA N'HI HA PROU... DESPRES QUEDA EN DIRECCIÓ A CASTELLÓ.. QUE JA EN PARLAREM....... Mmmmmmm ... quedará mes bonic amb gespa verda a la part de baix del monument. (suposo que son els meus aires incomformistes)

Foto: Lo Sapo Roig (gràcies pel prestec)

A AMPOSTA TAMBÉ L'AIGUA S'OBTÉ DE TANCAR L'AIXETA

J'a s'hi pot veure a tot a rreu lo de tancar l'aixeta per a tindre tota l'aigua que no es malvarata .... o que "que llencem al mar" segons algúns.. si, aquestos missatges ens arriben des de dalt...

Podem estar segurs que els de dalt guarden be el patrimoni natural?.

ALGÚ SAP CUANTES HORES VA LLENÇAR AIGUA L'ESCAPAMENT DEL TUB D'ABASTIMENT REVENTAT AL CARRER ISABEL LA CATOLICA AQUESTES FESTES DE NADAL?

Cuans m3 varem llençar per no tancar l'aixeta... quina llastima.... (es que els que ho han d'arreglar tenen festa... es Sant Esteve... )
Poder la la que s'está escapant la podríem embotellar per a cuan pel poble hi haguen zones verdes de veritat,i dic de veritat per que hen hi ha alguna que sent formigó esta pintada de color verd gespa.

Ja hem queda clar... nosaltres tancarem l'aixeta i uns altres la gastarán....o la malgastarán